banner undefined

Ana Carolina , Corporate Social Responsibility Manager Groupe-Solarec

Dankzij S&you vond ik een baan in mijn vakgebied en regio. Ik heb zelf heel veel gezocht, maar het wou maar niet lukken. Laurence contacteerde me via LinkedIn met een jobaanbieding die perfect aansloot bij mijn verwachtingen en ervaring. 

Ze heeft me overtuigd met haar vriendelijkheid en uitstekende follow-up. Voor haar stopte het ook niet na ons interview. Tot op vandaag ondersteunt ze mij. 

Na mijn gesprekken bij Solarec merkte ik al snel dat er veel belang werd gehecht aan diversiteit, gelijke kansen en welzijn van de werknemers. Dit lag, voor mij, in lijn met de focus op CSR binnen het bedrijf.

Als CSR-manager help ik de CSR-aanpak van de Solarec Groep te realiseren. Ik kan mee input geven bij het uitwerken van deze nieuwe functie. Een job die ik met trots mee ontwikkel.

De bedoeling is bij te dragen tot een duurzame ontwikkeling van het bedrijf. Dit door het volledige kader rond bestaande initiatieven verder uit te bouwen zodat deze binnen de CSR-strategie van het bedrijf passen. Ik ben blij dat ik deel uitmaak van een team dat streeft naar economisch evenwicht, en daarbovenop ook zelf kan bijdragen aan maatschappij en natuurbescherming. 

Ik zou S&you zeker aanbevelen aan mijn vrienden en familie. Meer zelfs, zodra ik de mogelijkheid heb om een team samen te stellen, zal ik contact opnemen met Laurence.