Alain , DC Manager bij VF Europe

userImage
"Ik zal S&you steeds positief aanraden bij mijn professionele contacten en er zelf ook gebruik van maken bij eventuele nieuwe vacatures"

Via LinkedIn zag ik de functie van DC Manager staan voor een Europees Distributiecentrum binnen een Amerikaanse multinational. De vacature was inhoudelijk helder en duidelijk opgemaakt. Dit gaf mij meteen een goed gevoel en al vrij snel verstuurde ik mijn cv en motivatiebrief. Binnen de week werd ik telefonisch gecontacteerd en tijdens het gesprek nam de recruiter de nodige tijd om al mijn vragen te beantwoorden en de vacature toe te lichten.

De ontvangst op kantoor was zeer professioneel en toch erg warm. Er kon heel open gepraat worden over de verwachtingen zowel op vlak van verantwoordelijkheden, inhoud en salarispakket.

Na dit eerste gesprek bleek er een match te zijn en al snel werd ik voorgesteld bij VF Europe. Tijdens de hele procedure hield S&you me op de hoogte, wat ik enorm apprecieerde. Ze speelden bovendien een belangrijke rol als tussenpersoon tussen kandidaat en werkgever.

Uiteindelijk heeft dit geleid tot een positieve match. Ook in deze fase zorgde S&you ervoor dat alle afspraken nog eens goed op een rijtje werden gezet, waarbij ook alle details van het salarispakket heel duidelijk werden toegelicht. Ondertussen ben ik een 10-tal maanden aan de slag in mijn nieuwe functie en kan ik stellen dat alles verloopt in overeenstemming met wat er mij werd verteld gedurende het recruiteringstraject. Ik zal dan ook S&you steeds positief aanraden bij mijn professionele contacten en er zelf ook gebruik van maken bij eventuele nieuwe vacatures.