Tugba , Project Manager Process Optimalisation bij Conway

userImage
"Ik kreeg bij S&you de kans om mijn verwachtingen en doelstellingen duidelijk te maken, en er werd samen met mij gekeken naar de mogelijke volgende stappen in mijn loopbaan."

De eerste keer dat Caroline me belde, zat ik thuis met een hectische peuter, wat het eerste gesprek best wel chaotisch liet verlopen. Caroline kon de situatie goed relativeren en nam de tijd om te luisteren naar mijn verhaal. Dat apprecieer ik enorm! Onze eerste ontmoeting was een interessante beleving. Ik voelde me heel erg op mijn gemak en de sfeer tussen ons was bijzonder aangenaam. Het gesprek duurde best lang, maar Caroline was professioneel en stelde steeds de juiste vragen. Ik had meteen het gevoel dat ze interesse had in mij. Ik kreeg de kans om mijn verwachtingen en ambities toe te lichten en Caroline polste naar de mogelijkheden.

Vervolgens werd ik uitgenodigd voor een gesprek bij een bedrijf, waar anders dan anders, het gesprek niet startte met het klassieke overlopen van mijn cv, maar met hun bedrijfsvoorstelling en finaal een contractvoorstel. Ik herinner me nog dat ik zei “moet ik eigenlijk mijn cv niet toelichten?”. Ik kreeg meteen de feedback: “Neen, niet nodig, we hebben genoeg gelezen!”. Dit was het moment dat ik besefte hoe belangrijk het was om te werken met een recruiter die zijn/haar werk professioneel aanpakt. Binnenkort ga ik aan de slag bij dat bedrijf en ik ben Caroline heel erg dankbaar!