banner undefined

Persoonlijke aanpak

Meer dan een HR-partner

De S&you HR business partners hebben niet alleen een passie voor HR, maar kunnen ook terugvallen op jarenlange ervaring in rekrutering. En dat is bijna uniek in een sector die razendsnel verandert.

We blinken uit in wat we doen omdat we het graag doen. Ons positivisme werkt aanstekelijk. In onze zoektocht naar kandidaten durven we grenzen te verleggen. We zijn het uithangbord van de bedrijven waarvoor we rekruteren en de kritische adviseur gedurende het hele proces. We zijn een kleine speler op de markt, waardoor we flexibel, toegewijd en vooral hands-on kunnen werken. Ons doel is een win-win-win situatie.

Elke vacature is maatwerk

U kan steeds rekenen op 1 S&you HR business partner die op een persoonlijke en efficiënte manier meedenkt met uw organisatie. We nemen maximaal 10 vacatures per S&you HR business partner in portefeuille. Wij verkiezen kwaliteit boven kwantiteit. Onze specifieke aanpak maakt het ons mogelijk om een selectieprocedure op maat van uw organisatie en uw strategie uit te werken. We verdiepen ons in uw organisatie, bedrijfscultuur, waarden en standaarden. Alleen zo kunnen we onze kandidaten voldoende info geven. Bovendien staan we dicht bij de klant én de kandidaat. Dat betekent ook dat we korte en snelle beslissingsprocessen hanteren.

Sterke netwerken zorgen voor sterke kandidaten

U verliest geen tijd meer met wachten op de “lucky shot”. We beschikken over een sterk netwerk en een up-to-date database die ons in staat stelt om op de snelheid van de markt in te spelen. We stellen dus enkel kwalitatieve CV’s voor. Tijdens onze zoektocht kunt u zich focussen op uw strategische kernactiviteiten en het optimaal kostenbeheer.

Open en professionele communicatie

We communiceren steeds open en professioneel. Dat betekent ook dat we als kritische adviseur fungeren, maar zo weet u op elk moment wat u aan ons heeft. Voor ons is efficiënte communicatie directe communicatie. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.