banner undefined

Camille , Key Account Manager bij Nestlé

Ik kwam S&you voor het eerst tegen toen ik op zoek was naar een job op LinkedIn. Ik zag een advertentie voor een openstaande functie en besloot te solliciteren. S&you bood me de kans om verschillende functies te verkennen die bij mijn profiel pasten. De recruiter begreep mijn wensen en ambities voor mijn toekomstige carrière.

Nu werk ik bij Nestlé en beheer ik een klantenportefeuille voor een specifieke regio binnen de foodretail. Mijn rol is om de behoeften en verwachtingen van mijn klanten te begrijpen en hen de meest geschikte producten en promoties aan te bieden, evenals het voorstellen van verbeterplannen. Ik ben verantwoordelijk voor het opbouwen van sterke klantrelaties en het stimuleren van klantenbinding.

Ik zou S&you sterk aanbevelen omdat ze goed luisteren naar de wensen van kandidaten en waardevol advies geven tijdens het sollicitatieproces. Bovendien blijft de persoon die mijn dossier beheert, ook na mijn indiensttreding, met mij in contact en zorgt ze ervoor dat ik tevreden ben met mijn nieuwe job.