banner undefined

Stephan , Quality and R&D Manager bij LONHIENNE

Ik kwam S&you voor het eerst tegen begin 2023, toen ik solliciteerde voor een vacature op LinkedIn die precies was wat ik zocht. Helaas werd de functie aan een andere kandidaat aangeboden. Maar een paar maanden later nam de verantwoordelijke voor mijn dossier opnieuw contact met me op om me een nieuwe functie aan te bieden, de functie die ik nu bekleed als "Quality and R&D Manager".

Ik ben verantwoordelijk voor het beheer van de kwaliteit van het bedrijf en de klachten van klanten. Ik ben ook betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten en onderhoud contacten met de relevante autoriteiten en certificeringsinstanties. Ik geef leiding aan een team van 3 mensen.

Mijn ervaring met S&you was uitstekend, zowel wat betreft het contact, de gesprekken, de follow-up van het dossier, de afronding en de follow-up na het aanvaarden van de functie. Het komt zelden voor dat recruitmentbedrijven zo'n goede relatie hebben met kandidaten. S&you heeft echt het verschil gemaakt, want er was geen tijdverlies. De follow-up was erg goed en je krijgt nieuws, of het nu positief of negatief is. In beide gevallen begrijp je waarom je wel of niet bent geselecteerd. Dus ik zou S&you zonder aarzeling aanbevelen.