banner undefined

Leila , Manager Inside Sales & Service

Ik ben door S&you benaderd met een voorstel, wat voor mij een perfecte match was. Een dynamische omgeving, ruimte voor ondernemerschap en groeimogelijkheden, projectmatig werken en leiderschap.

Vandaag ben ik dankzij S&you verantwoordelijk voor het Internal Sales Team en Service & Business Process Team. Hierbij ondersteun ik teamleaders bij de dagelijkse leiding van hun team; Bereid ik commerciële operaties voor, verwerk en analyseer ze.
Samen met andere afdelingen werk ik daarnaast samen om een optimale service te garanderen. Ik analyseer en optimaliseer voortdurend werkprocessen, evalueer de kwaliteit van de diensten van onze afdeling en de tevredenheid van onze klanten.
En tot slot speel ik een ondersteunende rol voor de verkoopafdeling.

Mijn ervaring met S&you was zeer aangenaam. Niet alleen de toelichting voor deze functie bij Renson maar ook de follow-up was zeer goed. De communicatie was duidelijk en transparant, wat ik sterk kon waarderen. Zelf zou ik S&you daarom ten zeerste aanbevelen als je werkzoekend bent. Ze hanteren een zeer persoonlijke en gerichte aanpak. Er wordt goed geluisterd naar wat je als kandidaat zoekt en wat de mogelijkheden zijn.