Vind de beste job voor jou via S&you

S&you maakt mensen en organisaties succesvoller

S&you is HR-expert in de werving en selectie van gespecialiseerde bedienden en kaderleden in productie, logistiek, engineering, preventie en milieu, HR, sales en marketing. Wij geloven dat sterke bedrijven worden gebouwd met sterke werknemers.

Daarom dagen we onszelf uit om steeds opnieuw de beste match te vinden tussen de ambities, uitdagingen en vereisten van onze kandidaten en klanten. Elke vacature bekijken we op een unieke en persoonlijke manier.

contact icon

Bedrijven in de kijker

Aleris is wereldleider in de productie en verkoop van aluminiumwalsproducten.

Empro Europe is een jong bedrijf, opgericht begin 2015 in Dendermonde, en maakt deel uit van de Damaco-groep.

Indaver beheert en verwerkt industrieel en huishoudelijk afval in gespecialiseerde installaties voor bedrijven, afvalinzamelaars en overheden

contact icon

We matchen talent met ambities

Onze focus ligt op mensen, want S&you draait om mensen: onze klanten, kandidaten, collega’s en andere partijen. We praten dan ook niet van bedrijf tot bedrijf, maar van persoon tot persoon. We voelen de cultuur van onze klanten aan, want een match tussen klant en kandidaat, dat gaat verder dan competenties. We zijn eerlijk en we zeggen waar het op staat. Samen kijken we naar de toekomst.

Testimonials

userImage

Alain

DC Manager bij VF Europe

"Ik zal S&you steeds positief aanraden bij mijn professionele contacten en er zelf ook gebruik van maken bij eventuele nieuwe vacatures"

userImage

Tim

Technical management trainee bij Indaver

"Ik werd geregeld op de hoogte gehouden van ontwikkelingen, zowel telefonisch als per e-mail, en zo heb ik via S&you een mooie job gevonden!"

userImage

Tugba

Project Manager Process Optimalisation bij Conway

"Ik kreeg bij S&you de kans om mijn verwachtingen en doelstellingen duidelijk te maken, en er werd samen met mij gekeken naar de mogelijke volgende stappen in mijn loopbaan."

Altijd op de hoogte van de nieuwste jobs?

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy policy